“Τα όρια των τυράννων καθορίζονται από την ανοχή αυτών που καταπιέζουν.» (Αναρχικοί/ές Χανίων)

ΟΣΟ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΦΟΒΟ,ΘΑ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΟΡΓΗ

Οι μηχανισμοί εξουσίας και ελέγχου εφαρμόζουν ολοκληρωτικά το πρόγραμμα μηδενικής ανοχής που είχε προαναγγείλει γεμάτος υπερηφάνεια ο αρχιφασίστας Δένδιας. Ο στόχος προφανής ,οποιαδήποτε μορφή αντίστασης και άρνησης του υπάρχοντος θα καταστέλλεται με τον πλέον βάναυσο τρόπο από την εκδικητική «Δημοκρατία» τους.

Το καθεστώς έκτακτης ανάγκης που έχει αναλάβει την προάσπιση του εγχώριου και ξένου κεφαλαίου φροντίζει να σπέρνει τον φόβο σε μια αποχαυνωμένη κοινωνία η οποία σε ρόλο θεατή παρακολουθεί στα τρομοδελτία των 8 τους γλοιώδεις δημοσιοκάφρους να ισχυρίζονται πως για όλα τα δεινά τους ευθύνονται οι εξεγερμένοι καθώς διαταράσσουν την «κοινωνική ειρήνη», οι οροθετικές καθώς επιβαρύνουν την δημόσια υγεία και φυσικά οι μετανάστες οι οποίοι απλά ευθύνονται για τα ΠΑΝΤΑ.Έτσι για τους ακρωτηριασμένους μικροαστούς, οι φυλακές υψίστης ασφαλείας, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, οι πνιγμοί στο Αιγαίο, τα πογκρόμ και οι βασανισμοί στα κολαστήρια-κρατητήρια νοηματοδοτούνται στην κατακερματισμένη ηθική τους.

Το κράτος στην προσπάθειά του αυτή για καθολική επιβολή από τις 21/1 – με πρόφαση την απόδραση του Χ. Ξηρού – έχει προβεί σε πάνω από 70 εισβολές παρουσία εισαγγελέα σε σπίτια ατόμων κυρίως του αναρχικού-αντιεξουσιαστικού χώρου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, βασιζόμενοι σε δήθεν ανώνυμες καταγγελίες για κατοχή όπλων, εκρηκτικών κ.α. Κατά την διάρκεια όλων αυτών των χολιγουντιανών επιχειρήσεων τα ένστολα καθάρματα της αντιτρομοκρατικής και της ασφάλειας καταφεύγουν σε βανδαλισμούς προσωπικών αντικειμένων στα σπίτια που μπουκάρουν (σπασμένες πόρτες κλπ.), στην αρπαγή βιβλίων και εντύπων αναρχικού περιεχομένου, και προσαγάγουν όσους διαμαρτύρονται.

Φαίνεται λοιπόν πως απώτερος σκοπός όλων αυτών των εισβολών δεν είναι άλλος από την στοχοποίηση  πολιτικών φρονημάτων και αγωνιστών που αποτελούν εν δυνάμει εχθρούς της βαρβαρότητας που επιβάλει η εξουσία. Οι μάσκες πλέον έχουν πέσει. Η κυριαρχία δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα σε μία προσπάθεια να διασώσει ό,τι μπορεί από το σάπιο κουφάρι του καπιταλισμού και τολμά να βαφτίζει τρομοκράτες όσους συνειδητά επιλέγουν να αντιστέκονται στα νοσηρά σχέδια τους.

Εμείς από την πλευρά μας, δεν είμαστε διατεθειμένοι να μπούμε σε έναν φαύλο κύκλο νοηματοδότησης του τι εστί τρομοκρατία. Αν το προτιμούν έτσι τότε ναι είμαστε όλοι τρομοκράτες, είμαστε όλοι ορκισμένοι εχθροί του συστήματος τους, εχθροί οποιασδήποτε μορφής εξουσίας και καταπίεσης. Ας γνωρίζουν καλά λοιπόν πως ούτε μας φοβίζουν ούτε μας καταστέλλουν. Απλά μας εξοργίζουν. Γιατί για εμάς ο αγώνας θα μαίνεται μέχρι την τελική νίκη, μέχρι την διάλυση κάθε φυλακής, μέχρι την Αναρχία.

Μπάτσοι, Δικαστές, Πολιτικοί, Δημοσιογράφοι ξέρουμε και εμείς που μένετε…

Αλληλεγγύη σε ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς κρατούμενους

Δύναμη στους Χ. Ξηρό, Κ. Σακκά, Ν. Μαζιώτη και την Π. Ρούπα που επέλεξαν συνειδητά τον δρόμο της παρανομίας της ελευθερίας.

Αναρχικοί/ές Χανίων 

Πηγή: Athens Indymedia

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *